Есть у нас сомнение, что ты, мил-человек, стукачок…

Astăzi voi scrie despre despre dubla cetățenie a ofițerilor SIS și cum din ofițerii Serviciului de Informații și Securitate doresc să facă turnători și stukaci…

Ieri în cadrul ședinței Parlamentului am mai avut parte de un spectacol de prost gust. De data aceasta, celor de la guvernare le-a venit în cap să ofere posibilitatea ofițerilor Serviciului de Informații și Securitate de a deține mai multe cetățenii, adică și a altor state.

Autorii proiectului de lege au motivat prin faptul că există o hotărîre a Curții NEconstituționale care ar permite dubla cetățenie ofițerilor SIS, iar hotărîrea curții urmează a fi îndeplinită de către Parlament.

Nu este prima data cînd judecătorii Curții NEconstituționale își atribuie în mod abuziv prerogative de organ legislativ.
Faptul că Curtea și-a atribuit împuterniciri de organ legislativ, din start este o încălcare flagrantă a Constituției, avînd în vedere că potrivit art. 60 din Constituție, unicul organ legislativ, este Parlamentul.
Articolul 60
Parlamentul, organ reprezentativ suprem şi legislativ

(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului Republicii Moldova şi unica autoritate legislativă a statului.

În esență, prin proiectul propus se dorește distrugerea celei mai importante structuri care stă la straja securității naționale.
Este un scenariu elaborat la Bruxelles și bine pus la punct la Washington.
Prin acest proiect nenorocit, se dorește de a legaliza pe toți spionii și trădătorii de patrie, care lucrează zi de zi împotriva intereselor Republicii Moldova.

În video de mai jos, veți vedea criticile aduse pe marginea proiectului 260.

După cum vedeți și bine înțelegeți, șirul elementelor lanțului distructiv continuă…
Toată povestea cu dubla cetățenie este îndreptată împotriva securității statului Republica Moldova, iar din SIS doresc să facă filiale ale SRI, CIA, СБУ și altele.

Dreptul la dubla cetățenie ofițerilor din seviciile secrete, nu o să vedeți în nici un stat din lume, deoarece în esență nu doar este o prostie, ci și o trădare a propriului stat.

Prin urmare, dacă facem o evaluare a celor expuse mai sus, ajungem la concluzia că prin proiectul 260 cu privire la dubla cetățenie ofițerilor SIS, au vrut să ne amăgească, dar nu le-a mers, iar ofițerul SIS să fie să fie стукачок.

Есть у нас сомнение, что ты, мил-человек, стукачок…

Facebook Comments