Trei milioane lei în interes de PartiD

La data de 2 martie 2018, la Chișinău, cu mare fast a fost organizată o conferință total inutilă.
Conferința cu titlul GEORGIA, MOLDOVA and UKRAINE: EASTERN PARTENERSHIP AND CURRENT SECURITY CHALLENGES, a adunat la Chișinău președinți ai legislativelor din Ucraina și Georgia dar și alți oaspeți de vază din alte țări.
*****
Scopul acestei conferințe, a fost de a intesifica retorica agresivă împotriva Federației Ruse, de a demonstra tutorelor de peste ocean a actualei guvernări că ei chiar dacă sînt corupți pînă în măduva oaselor, chiar dacă au furat țara în cel mai obraznic mod, pe lîngă toate acestea sînt rusofobi.
*****
Conferința era atît de plictisitoare (avînd în vedere că din conferință a devenit o acțiune de partid a celor de la PD) încît cei prezenți, inclusiv cei mai importanți oaspeți dormeau la propriu în timpul conferinței.
Eu am mai scris pe blog la acest capitol și puteți citi și privy pe link-ul de mai jos.

Сегодняшняя антироссийская конференция моими глазами

Dar cel mai mai grav, este faptul că pentru așa numita conferință în interes de partid, au fost cheltuiți bani publici de la bugetul de stat. Suma cheltuită este destul de mare, asta în condițiile în care guvernarea spune că nu sînt bani pentru majorarea bureselor pentru studenți, a salariilor, pensiilor, alocațiilor sociale, indemnizațiilor etc.
Suma cheltuită este de 2 913 564,5 MDL… Prin urmare, aproximativ trei milioane lei cheltuiți aiurea.
Mai jos vedeți anexat documentul official care demonstrează suma cheltuită…


Facebook Comments