Cine-i mai corupt ???

Năstase spune că în primăria lui construită de Chirtoacă domnește corupția și mafia construcțiilor. Chirtoacă spune că Năstase a furat milioane de euro. Cine are dreptate?
Dorin Chirtoacă, repetat, îl acuză public pe Andrei Năstase că a furat 7 milioane de euro. El face legătură directă între Năstase și frății Țopa și afirmă că deține documente. Altă dată Chirtoacă spune că Năstase are treabă cu furtul la 1 milion euro de la Banca de Economii.
Dar, Năstase este ministru de interne. Năstase afirmă că e jurist. El în genere spune că unii oameni (pe care nu-i numește) consideră că el a fost avocat de succes. A fost … Chirtoacă îl observă pe directorul Apă Canal Chișinău, Meșca și adjunctul său Lichii, la lansarea lui Năstase în campanie și își pune o întrebare rațională – ce fac lîngă Năstase directorii lui Plahotniuc? Și această întrebare are rost. Năstase încearcă să ne convingă că el e cel mai mare luptător cu Plahotniuc. Dar de cînd e ministru de interne nu am văzut nicio descoperire a schemelor lui Plahotniuc – despre asta Năstase striga cînd o făcea pe protestatarul.

Mă gîndesc. Nu cumva Năstase acoperă schemele lui Plahotniuc? Asta ar explica și faptul că oamenii lui Plahotniuc acum sunt lîngă Năstase. Lucrurile arată așa de parcă Năstase a moștenit ceea ce critica la Plahotniuc. Chiar mi-i interesant. Cu biografia lui Năstase, cu talentul lui de a cumpăra mașină de un milion de lei după ce nu a lucrat și nu a cîștigat niciun leu ani de zile – ar putea candida la primar în Frankfurt ?
Da dacă nemții ar vedea cum ministrul lor de interne instalează cruci în minister, atunci cînd pe drumurile se produc zilnic dezastre, de parcă ar fi război – ce ar face ei cu ministrul ?

Dle Năstase – ia povestește ce Laur-Balaur te încurcă să faci fapte eroice și cum tu îl trîntești ?! Nu că a-și fi admiratorul lui Chirtoacă, dar sumele de 7 milioane de euro și 1 milion de euro, care Chirtoacă le menționează sunt bani mari. Chirtoacă trebuie să se laude mai puțin cu lista “succeselor” lui la primărie, că dacă mă apuc – într-o oră îi fac o listă de metru cu ceea ce el nu a făcut. Dorine – ieși la o plimbare pe Ștefan cel Mare – vezi suprafața asfaltată pe timpul tău. Și povestește-ne ceva despre “standarde europene”. Mă uit eu la voi băieți și înțeleg că voi ați făcut afacere din “integrarea europeană și unionism”. Valorile voastre europene se măsoară în euro. În milioane de euro..

Facebook Comments