Confruntarea cu trădătorii Republicii Moldova

Zilele acestea, am auzit mai multe opinii referitor la lupta cu unioniștii, confruntările din studiourile de la televiziunile moldovenești, tonul cu care ne confruntăm și multe altele. După emisiune cei de la JTV mi-au zis că am fost cam dur cu oponenții și că trebuia să mai amortizez puțin retorica utilizată de mine.
Poate că ar avea dreptate, însă dacă privești emisiunea, realizezi că atacurile la persoană au început din partea oponenților mei și nicidecum din partea mea. Moderatorul emisiunii, nu știu de ce îmi făcea observație doar mie, nu și oponenților din platou care mă atacau dur și au recurs la diferite calificative.
*****
Despre faptul că cei de la JTV invită în studiou cîte 2 ori 3 invitați  de aceeași părere + moderatorul emisiunii, este un lucru bine cunoscut, cu toate că de mai multe ori am făcut observație celor de la JTV la acest capitol.
Atîta timp cît astfel de elemente distructive vor lucra activ împotriva Republicii Moldova, atîta timp voi merge la TV și voi aduce argumente de ce unionismul este ca o tumoare pentru Statul nostru.

Facebook Comments