Despre ce tace Chirtoacă

În primul tur al alegerilor municipale candidatul Chirtoacă a făcut publice probe – cel puțin așa le-a numit el – care confirmă că Năstase a participat la furtul a cel puțin 8 milioane de euro. Chirtoacă susținea că după Năstase mai sunt și alte “victorii” de acest gen. Deci dl Chirtoacă îl consideră pe dl Năstase criminal. Acum, când primul tur a trecut și șansele lui s-au consumat, Chirtoacă face apel să se voteze împotriva lui Ceban. Trebuie de menționat că Ceban nu l-a atacat pe Chirtoacă niciodată pe durata campaniei. Atunci. Ce îl face pe Chirtoacă să fie atât de anti-Ceban? Or cît de mult trebuie să te temi de Ceban, încît să chemi chișinăuienii să îl voteze pe cel care a furat – din afirmațiile proprii – 8 milioane de euro?

Dle Chirtoacă, cu Ceban ați lucrat în consiliul municipal și cînd ați găsit numitor comun fracțiunea condusă de Ion Ceban v-a susținut. Va susținut oricînd au fost proiecte legate de îmbunătățirea vieții oamenilor în Chișinău. Despre Năstase ați vorbit mult și numai în sens criminal. Este clar – ați vrut sa fiți primar încă o dată și credeați că Năstase vă fură din voturi. Acum vedeți că Chișinăul nu vă vrea. Nu vă mai vrea după ce v-a crezut de 3 ori! Și acum, cînd ați pierdut, sunteți gata să ardeți Chișinăul, dîndu-l în mîinile omului pe care-l acuzați de furt. Așa le multumiți chișinăuienilor pentru că v-au crezut de 3 ori? Așa înțelegeți Dvs valorile europene – să transmiteți orașul în mîinile celui pe care singur îl numiți hoț?

În situația creată pare logic să demonstrați maturitate, cu atît mai mult că e vorba de administrarea Chișinăului, și nimic despre geopolitică. Oamenii vor să trăiască bine azi. Și nu aveți niciun motiv să afirmați că Ion Ceban în consiliul municipal a promovat proiecte, care nu țin de locuitorii Chișinăului. Fiți bărbat așa cum vă place să vă arătați. Încurajați un vot cinstit și implicați-vă în administrarea Chișinăului în calitate de consilier. Poate așa vă veți recupera încrederea chișinăuienilor.

Facebook Comments