Dezbaterile de la JURNAL TV… GRIGORE NOVAC vs Valeriu Munteanu & Ilian Cașu

Cîteva momente principiale care trebuie de reținut din dezbaterea de aseară…
1. Silvia Radu a fost numită în funcția de primar- general interimar în baza Legii cu privire la statutul municipiului Chișinău, pe care tot liberalii au băgat-o pe gît tuturor, iar acum au căzut în propria capcană.
2. Victor Popa, fost deputat și membru al Partidului Liberal, care acum este judecător la Curtea Constituțională, a dat undă verde proiectului de Lege cu privire la statutul municipiului Chișinău în baza căreia Silvia Radu a fost numită la postul de primar- general interimar.
Așa că acum liberalii nu au nici un drept moral să scheune pe la colțuri.
*****
Acum despre Valeriu Munteanu, apropiații săi, scheme și multe altele…
1.  Valeriu Munteanu a fost ministrul în Guvernul condus de Valeriu Streleț, dar și actualul Guvern nocturn (adică numit noaptea timp de 6 minute) condus de actualul Premier Pavel Filip. Cu toate acestea, Valera vorbește despre regim, despre teroarea guvernării, a început a vorbi cu voce tare despre Plahotniuc și multe altele.
De ce Valeriu Munteanu nu vorbea despre teroarea guvernării, despre Plahotniuc și despre tot ceea ce țipă acum ??? De ce cît au fost la guvernare din 2009 pînă în 2017, adică timp de 8 ani nu era deranjat de acea teroare ?

2. Valeriu Munteanu, ministru în Guvernul Filip.
Ruslan Munteanu, (fratele lui Valeriu Munteanu) în prezent este vice-director al Serviciului de Informații și Securitate
Igor      Munteanu, (fratele lui Valeriu Munteanu) Șef adjunct la Direcția Locativ Comunală din cadrul Primăriei mun. Chișinău. Igor Munteanu fiind responsabil de achiziițiile publice, iar Ruslan Munteanu de la SIS, asigura protecția schemelor.
Prin urmare, toți erau și sînt la treucă, însă se jură că nu au pufușor pe botișor.
În continuare, Iura Topală, (membru PL) așa și continuă să activeze la Calea Ferată a Moldovei, Scorpan activează în calitate de directo la AIR MOLDOVA, dar Valera ne prostește că sînt în opoziție și că chipurile luptă cu actuala guvernare.
*****
Despre Ilian Cașu
1. Despre cum Ilian  a votat cu liberalii în CMC și au fost vîndute 0,51 ha, (lîngă ambasada Statului Qatar) un lot care valorează 4 mil $, a fost vîndut la preț de 37 000 $, eu nu voi scrie, deoarece este ul lucru bine cunoscut.

2. Ilian Cașu strigă în gura mare că luptă cu regimul criminal, iar pe de altă parte, soția lui activează în cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Viena, care este în subordinea Ministerului Afacerilor Externe din Guvernul Filip.
Oleacă nu se leagă…

Facebook Comments