Protestează transportatorii de mărfuri.

Protestează pe motiv că nu pot obține autorizații pentru export, și pentru că nu sînt auziți nici de ministrul Brînzan.

Între timp dna premier Maia Sandu în tandem cu Dorin Chirtoacă fac spoturi electorale. Evident, susținerea lui Andrei Năstase este un lucru important. Dar transportatorii sunt parte a infrastructurii economiei naționale, care generează încasări și locuri de muncă. Și de lucrul lor depinde activitatea altor afaceri. Care oare sunt criteriile de prioritizare aplicate de dna Sandu..?

Doar 10 zile în urmă dl Chirtoacă îl acuza pe dl Năstase că a furat 7 milione euro și de acte de corupție, și afirma cu fermitate că Năstase nu merită să fie la cîrma primăriei. Și atenție – dl Năstase nu l-a atacat pe dl Chirtoacă îninstanță. Înseamnă că știe că va pierde? Acum dl Chirtoacă susține că omul corupt Năstase, care a furat milioane de euro merită să fie la primărie. Dle Chirtoacă – ce veți face cu dovezile că dl Năstase e hoț și e corupt? Sper că nu vreți să credem că Năstase cumva v-a convins să uitați că e hoț.

Pe de altă parte. Năstase acum două săptămîni îl acuza public pe Chirtoacă că a dat naștere mafiei imobiliare. Ce încrengătură de acuzații. Dle Năstase – ești ministru de interne, nu te supără ca te susține conducătorul mafie imobiliare din primărie???
De ce nu ieși public și nu anunți că-l vei pune la dubală pe dl Chirtoacă? Dar așa ar trebui să facă un ministru de interne după ce anunță că cunoaște despre o crimă. Și nu vreau să mă gândesc că vă șantajați unul pe altul.
Cît despre colegul meu Ion Ceban. Cum a pornit în campanie ca un manager, așa și a trecut-o. Iar acum Chișinăul are nevoie de constructor și de organizator. Nu de Bîrfitor care se îneacă în minciunile proprii.

Facebook Comments