Răzbunarea mafioților

Ieri, 8 iunie, s-a împlinit un an de cînd a picat regimul Plahotniuc, iar Republica Moldova a fost decapturată. Cine a jucat un rol definitoriu împotriva oligarhiei și a regimului dictatorial ? Am văzut că mai mulți își asumă victoria. Haideți să judecăm după ce se întîmplă acum, chiar în aceste zile. Toate atacurile oligarhilor fugari Plahotniuc și Șor împotriva cui sunt îndreptate? Împotriva Maiei Sandu și a altor fragmente din blocul ACUM?  Nu!

Toate atacurile bat direct în Partidul Socialiștilor, în coaliția de guvernare, de unde oligarhii rup deputați, și personal în președintele țării, Igor Dodon. Anume aceștea sunt ținta tuturor falsurilor și provocărilor. Asta arată cine de fapt este adversarul adevărat al oligarhiei. Nu Maia Sandu și alte partide de dreapta, ci Igor Dodon, care a dat lovitura fatală oligarhiei și mafiei în 2019.

Poporul înțelege foarte bine dorința mafiei de a se răzbuna pe șeful statului și pe PSRM. În discuțiile cu cetățenii din diferite localități, ei spun că le este clar de ce se aruncă cu falsuri și de ce este atacat mîrșav și mizerabil președintele țării. Oamenii ne roagă să luptăm ca să nu permitem mafiei să înrobească din nou țara, iar ei vor fi alături de noi. Cetățenii sunt cu noi, iar noi vom lupta pentru oameni, pentru țară!

Facebook Comments